Skip to main content Skip to footer

Acties

Voedselactie Jumbo van Daalhuizen

Op zaterdag 13 april hebben wij bij Jumbo van Daalhuizen in Hendrik-Ido-Ambacht een voedsel inzamelactie gehouden. Wij mogen terugzien op een geslaagde dag met een prachtige opbrengst van 44 kratten voedsel. Hartelijk dank aan alle gevers en de bedrijfsleiding voor hun medewerking.

Kledingbeurs Willem de Zwijgerschool

Op 15 maart hield de Willem de Zwijgerschool in Hendrik-Ido-Ambacht een kledingbeurs, waarvan de opbrengst naar verschillende doelen ging, waaronder onze Voedselbank.

Wij ontvingen het prachtige bedrag van € 1.067,50

Technisch Handelsbureau Meerman jr b.v.

Dhr. F, Meerman van bovengenoemd handelsbureau, gevestigd aan de Nijverheidsweg 69, 3341LJ te Hendrik-Ido-Ambacht, heeft op woensdag 20 december 2023 onze voedselbank verrast met een heerlijk kerstgeschenk voor onze klanten. Via Vleeschmeester in H-I-Ambacht, werden twee mooie stukken vis en kiprollades gebracht. Een geweldig mooi initiatief van dhr. F. Meerman met zijn handelsbureau, waarvoor onze grote dank.

Bij de Voedselbank vinden wij het respecteren van privacy erg belangrijk. Daarom vragen we je om akkoord voor het verwerken van persoonsgegevens.

In ons privacybeleid informeren wij je over hoe wij jouw persoonsgegevens bewaren en gebruiken (‘verwerken’).