Skip to main content Skip to footer

GELD DONEREN

Hoewel er voedsel aan de voedselbank Hendrik-Ido-Ambacht wordt gedoneerd, moeten wij ook voedsel aankopen. Daarnaast zijn er uitgaven aan o.a. huur van het pand, energiekosten, brandstof en onderhoud voor bestelbus. Geen van onze vrijwilligers (dus ook het bestuur) wordt betaald. Elke financiële steun is dus welkom!

Wanneer u ons éénmalig (per jaar) wilt steunen, dan kunt u de gift rechtstreeks overmaken op IBAN NL98 RBRB 8841 7609 90  t.n.v. Stichting Voedselbank Hendrik-Ido-Ambacht.

Onze stichting heeft de ANBI Status. Dat betekent dat de gift fiscaal aftrekbaar is. 

Wilt u ons periodiek ondersteunen voor een looptijd van minimaal vijf jaar en jaarlijks tenminste 1x per jaar een vast bedrag uitkeren. Voor de aftrek van periodieke giften geldt geen drempel, zoals bij een gewone gift, maar wel een maximum van € 250.000 per jaar.  Er dient wel een schriftelijke overeenkomst opgemaakt te worden tussen u en onze stichting. Voor informatie en aanvragen van de overeenkomst kunt u een mail sturen naar Penningmeester@voedselbankhiambacht.nl

Ook bedrijven kunnen giften aftrekken: Klik hier voor meer informatie.

Bij de Voedselbank vinden wij het respecteren van privacy erg belangrijk. Daarom vragen we je om akkoord voor het verwerken van persoonsgegevens.

In ons privacybeleid informeren wij je over hoe wij jouw persoonsgegevens bewaren en gebruiken (‘verwerken’).