Opening Stichting Voedselbank Hendrik-Ido-Ambacht

Op woensdag 6 maart 2024, werd omstreeks 11.00 uur de Stichting Voedselbank Hendrik-Ido-Ambacht officieel geopend door de voorzitter van de voedselbank en de voorzitter van de commissie kerkrentmeesters van de Open Hof. Dit gebeurde door het onthullen van naamborden van beide partijen.  Gelukkig kon deze opening op de vertrouwde plek van de voedselbank plaatsvinden.  Sinds 2008 vind het uitdelen van deze pakketten al plaats vanuit de Open Hof.  In de avond was er een gezellig samenzijn met de oude en nieuwe vrijwillig(st)ers van de voedselbank. 

Spontane actie van Saskia en Larissa

Van Zeeman in de Schoof

 
Op woensdag 3 mei hebben Saskia en Larissa van Zeeman in de Schoof, de artikelen afgegeven die zij samen met de klanten hadden ingezameld voor de voedselbank Hendrik-Ido-Ambacht.

Hier een paar feitjes:
-15 bigshoppers vol (shoppers zijn ook gedoneerd)
-330 artikelen
-€314.29 aan waarde

Deze actie is ons uit het hart gegrepen. Natuurlijk zijn wij een voedselbank, die voedsel uitdelen aan de mensen die het net niet meer trekken. Deze actie met was- en schoonmaakmiddelen, zijn nou juist de producten die je niet even meer aanschaft, als je moet kiezen tussen een pak melk of een appel voor je kind.
 
Met deze actie zorgen zij indirect voor voedsel bij onze klanten.  Wij danken alle deelnemers en gulle gevers, maar bovenal Saskia en Larissa,  voor dit mooie initiatief.