Aktie van de Julianaschool in Zwijndrecht.

Afgelopen week kreeg de voedselbank van Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht 100 pakken pannenkoekenmix. Deze mix konden zijzelf niet gebruiken op de pannenkoek dag in maart, omdat de school moest sluiten i.v.m. corona.  De pakken mix zijn inmiddels uitgedeeld aan de klanten van de voedselbank die daar erg blij mee zijn. Julianaschool Zwijndrecht bedankt.


In de Evangelische gemeente Maranatha is rondom de dankdag een inzameling van producten gehouden voor onze voedselbank. Op bijgaande foto's kunt u zien wat dit heeft opgeleverd. Bijna 17 kratten vol met Food- en Non-Food-producten. Een hele mooie geslaagde dankdag actie. Wij danken de Maranathakerk voor haar meeleven met de kwetsbare mens in onze samenleving.

Technisch Handelsbureau Meerman jr b.v.

Dhr. F, Meerman van bovengenoemd handelsbureau, gevestigd aan de Nijverheidsweg 69, 3341LJ te Hendrik-Ido-Ambacht, heeft op woensdag 20 december 2023 onze voedselbank verrast met een heerlijk kerstgeschenk voor onze klanten. Via Vleeschmeester in H-I-Ambacht, werden twee mooie stukken vis en kiprollades gebracht. Een geweldig mooi initiatief van dhr. F. Meerman met zijn handelsbureau, waarvoor onze grote dank.